Previous
Next

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN CLUB ATELIER

VERZENDBELEID
Club Atelier artikelen worden verzonden vanuit Amsterdam, Nederland.

– Maandag t / m vrijdag voor 12:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden.
– Maandag t / m vrijdag na 12.00 uur besteld en in het weekend = volgende werkdag verzonden.
– Levering duurt 2-5 werkdagen. Levering in Nederland is hoogstwaarschijnlijk de volgende werkdag.

– Verzending binnen Nederland is gratis vanaf € 100,00 bestelwaarde. De verzendkosten voor bestellingen onder de € 100,- bedragen € 3,95.
– Verzending naar België is gratis vanaf € 100,00 bestelwaarde. De verzendkosten voor bestellingen onder de € 100 bedragen € 4,95.
– Verzendkosten naar Duitsland bedragen € 4,75
– Verzendkosten naar de rest van Europa bedragen € 9,75
– Verzendkosten naar de rest van de wereld bedragen € 19,75

Alle klanten ontvangen een track & trace code, verstrekt door de vervoerder om de levering bij te houden.

Helaas is de verzending zelf niet in onze handen. Als je levering te lang duurt, neem dan contact op via hello@club-atelier.com zodat we er verder op in kunnen gaan.

TERUGBETALINGSBELEID
Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen we u helaas geen restitutie aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Zodra je retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we je een e-mail om je te laten weten dat we je geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als u bent goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of de oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Neem contact op via retour@club-atelier.com als u een terugbetaling voor uw bestelling wilt, zodat we een terugbetalingsverzoek voor u kunnen maken. Het retouradres is:

Club Atelier
Anthony Fokkerweg 3
1059 CM Amsterdam (NL)

U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel (tenzij het product beschadigd was voordat het aankwam / kapot ging, leveren wij in dit geval een retourlabel). Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending van uw terugbetaling afgetrokken.

Als u een artikel verzendt van meer dan € 75, kunt u overwegen om een ​​traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.
12.4 Geschillen tussen Club Atelier en Bezoekers, waaronder klachten als bedoeld in artikel 11 van deze Algemene Bezoekersvoorwaarden, kunnen alternatief worden voorgelegd aan de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken (SGC), als onderdeel van het zogeheten Online Dispute Resolution (ODR) platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Aldus opgemaakt in Amsterdam, November 2020.