Previous
Next
#spelen #freeformat #allesmag

Sports & play

Wij houden erg van sport en vitaliteit. Atelier is de plek waar mensen op dit gebied volop uit de voeten kunnen. Onze sportkantine en mobiele gymbox bieden personal trainers uitgebreide mogelijkheden om vanuit onze locaties hun programma op te zetten.

Er worden diverse groepslessen aangeboden waaronder yoga, salsa, padel, (kick)boksen, bootcamps en personal training aangeboden door Go! Outdoor. Dansschool Baila Bel Air en Salsa te Gusta verzorgen salsa lessen.

Scroll down

Kids

We mengelmoesen alles door elkaar. Dus ook kids zijn zeer welkom. Graag zelfs. After office hours kunnen de koters ongestoord spelen op ons terras bij de grote Club en op de aangrenzende parkeerplaats. Papa en mama mogen in de chill stand en hebben er geen omkijken naar. In de zomer hebben we bij mooi weer een buitenzwembad!

De kinderfeestjes bij Atelier zijn vaak een combi van: spelletjes, kinderkookshop, kinderbootcamps, kinderdisco en een lekker makkelijk menu. Alles mag, en alles kan. Informeer naar de mogelijkheden! Momenteel ontwikkelt Club Atelier een BSO (buitenschoolse opvang) 2.0 met een nadruk op sport en spel activiteiten voor kinderen.

Contactsporten zijn de leukste

Contact

Wil je zelf de ruimte voor een sport of health activiteit huren, dan kan dat uiteraard. Neem contact met ons op: