Previous
Next
#shopping #means #instant #happiness

RETAIL

Club Atelier houdt van collabs met merken, services en mensen. Dit vertaalt zich in limited editions, workshops, clinics, exposities en unieke evenementen met media partners zoals live podcasts, tijdschriften/kranten, streamingdiensten. Eventueel gekoppeld met exclusieve producten en diensten.

Alles wat je ziet, proeft, ruikt zou eigenlijk ook te verkopen moeten zijn was de gedachte, en daar gaan we voor!

We hebben al veel mooie en fijne producten kunnen toevoegen aan onze webshop, en hij wordt steeds gevulder en completer. Neem er dus z├ęker even een kijkje!

Scroll down

Pop-Up Market

Samen met verschillende merken organiseert Club Atelier Markets gericht op de verkoop van seizoen voorraden binnen een funky omlijsting en setting van food en drinks en inspirerend entertainment. Een beetje een nieuw en iedere keer tijdelijk soort warenhuis.

Neem contact op met Jacco

Eigen Collectie

We houden van mode en zijn toch wel fashion addicts. Dus met onze eigen collectie aan kleding, accessoires en food producten hopen we iedereen te kunnen verblijden.

Shop

Partnership en Loyalty Card

Met partners op het gebied van inrichting en mode hebben wij een club card met loyalty systeem ontwikkeld zodat gebruik gemaakt kan worden van aantrekkelijke aanbiedingen.

Tevens geeft de club card korting bij de entree van onze events en club avonden.

Vraag de loyalty card aan

Services

We hebben een kapper, een pakket afhaal service, een samenwerking met fysiotherapeuten en zijn druk bezig met allerlei mobiliteits services. Heel trots zijn we op de samenwerking met onze Salsa Dansscholen Baila Bel Air (vaste studio) en pop up samenwerking met Salsa te Gusta.

Mail voor meer info