Previous
Next
#comein #wereopen #drinksbringfun #andaheadache

FOOD & DRINKS

Verwacht bij Atelier vooral een fijne ontmoetingsplek met easy-going-food items en heerlijke drankjes en cocktails voor bij de borrel, het diner en de club. BBQ-en kan je bij ons als de beste. We hebben voor groepen speciale BBQ-arrangementen samengesteld. Voor private diners of specifieke menu wensen voor grote groepen stellen we in samenspraak met de opdrachtgever een menu samen.

De locaties kunnen 7 dagen per week afgehuurd worden voor events en groepen. Geen tijd om rustig te zitten? Onze fast lane is ingericht voor een to go broodje. Lekker zitten mag ook, just take it slow.

Note: wij houden ons aan alle voorschriften rondom het coronavirus dus neem voor de mogelijkheden en een aanbod op maat even contact op met ons door een mailtje te sturen naar Club Atelier.

Scroll down
#dontletthesungodownonyou #letthesunshine

Zon en Terras

De terrassen van Atelier zijn groots, zonnig, met zwembad vibes en inclusief alles wat bloeit en broeit. Neem al je vrienden, vriendinnen en kids mee. We hebben een ruime keus aan food, drinks, cocktails, vip deck en muzikale tunes. Van opzwepende middagborrels tot sundowners en heerlijke lazy Sundays. Seeing is believing!

#makeareservation #welcometotheclub

RESERVEREN

We nodigen je uit om contact met ons op te nemen om een offerte aan te vragen of te reserveren op één van onze locaties. Nadat we je bericht hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact op om je wensen door te nemen.

Dit kan het beste via de site, WhatsApp of telefoon op 020 845 80 53 of door een mailtje te sturen.

Menu’s

Bekijk hier alvast onze menu’s!

Food

Liefde gaat door de maag. Dat weten we allemaal. Dus het kan maar beter lekker zijn, en dat is het! Proef en verwonder!

Scroll down

Drinks

Een smakelijke kop koffie om de dag mee te starten, een lekkere borrel om de dag mee af te sluiten, of iets er tussenin. Kan allemaal, cheers!

Scroll down

RUSH HOUR

Soms is het peak hour en wilt iedereen tegelijk gek smullen.  Bij drukte wordt de kaart aangepast om de hoeveelheid gasten optimaal te kunnen bedienen zie daartoe “CLUB RUSH HOUR” menu. We zullen hier veel gebruik maken van BBQ.

Scroll down