Previous
Next

Night club

Onze hidden gem club is inmiddels notorious. De Club verwelkomt op alle locaties alles scenes. Onze Club is niet in 1 niche te vatten of in 1 hokje te drukken. Op verschillende momenten is er verschillende programmering binnen een grid met eigen club nights en resident DJ-s. Daarnaast wordt veel samengewerkt met vele promotors op het gebied van dance en live muziek. De avonden en nachten brengen altijd iets onverwachts, dus let’s dance!

Scroll down

Events & festivals

De feestjes bij Atelier zijn in het festivalseizoen maar eigenlijk all year long legendarisch. Zowel binnen als buiten is het club gevoel volop aanwezig. Festimi, Onder Ons, Springtij, Bonaparte, HappyFeelings, TerugnaarToen, Jager Music, Fiesta Macumba, Jiggy en Boiler Room staan al op de kaart.

Ben je voor het eerst bij Atelier? Reken maar op verwondering en een ‘Wow’ wat een coole plek is dit’ reactie. Zelf programmeren we frequent leuke feesten, maar ook de party scene programmeert bij Atelier zeer regelmatig. Voor bedrijfsfeesten of een verjaardag is Atelier de ideale locatie met uitstekende parkeergelegenheid en volop ruimte binnen en buiten. Van dance en house feest tot live muziek aan het podium. Alles kan en alles mag. Kijk bij de agenda voor alle upcoming events.

Scroll down