Previous
Next
About Club Atelier

Welcome to Funky Town

Vanuit het willen hosten van feestjes, horeca, events én de behoefte om overal flexibel werken en sporten aan te kunnen bieden, is in 2015 met een groot creatief en design hart het multifunctionele label Club Atelier in Amsterdam geboren.

Club Atelier = Night Club Restaurant WorkSpace Sport activiteiten Retail Kids.

Inmiddels is Club Atelier uitgegroeid tot de welbekende eeuwig jeugdige plek met een eigen kleding- en accessoire collectie. Met twee locaties in Amsterdam en een locatie in Den Haag bieden we plek aan meer dan 1.000 mensen.

Club Atelier is de membershipclub voor iedereen. Je bent al lid, je hoeft het niet te worden. Het is de kleurrijke blokkendoos waar mooie veelzijdige initiatieven en vriendschappen verbroederen en verbinden. Welcome to Funky Town.

Scroll down
Manifest

from rags to riches
van industrie naar creatie
de plaats is Club Atelier
de club is werk
het werk is feesten, evenementen, projecten, dromen, gedachten, concepten en gerechten tot leven wekken
Club atelier is een lach aan een open deur, omdat die niks kost
atelier is een dwaas huis maar wel thuis
Club atelier is kleur, heel veel kleur
de plek die je reinigt van je schroom en je in de wolken zet
Club Atelier is de bezoeker en twee open armen
samen sferen creëren en alles en iedereen ermee infecteren
Club Atelier is goede muziek én echt lekker eten
omdat het vindt dat het daar tussen geen keuze hoeft te zijn
en waarom ‘unieke’ feesten neerzetten en dan tig jaar de tent hetzelfde eruit laten zien club Atelier staat nooit stil
het verbouwt, verft, verandert, verrast
weten dat je niet alles weet, zorgt ervoor dat club atelier altijd de spontane place to go is
met de nadruk op altijd
de dag wordt kinderlijk eenvoudig avond en de avond gaat feilloos over in de nacht
een dj set tijdens het diner om 19u
een diner tijdens een set om 23u
bij Club Atelier ben je nooit alleen
werken, sporten, kopen, lunchen, happen, drinken, eten, dansen, lachen, lullen
voor jong en oud
atelier staat aan
altijd
welkom iedereen

Refuse to choose

Hey

THE only thing you have that nobody else has is control of your own life.
YOUR job, your day, your heart, your spirit.

YOU are the only one in control of that.
SHOW up. Listen. Try to laugh.

YOU cannot be really good at your work if your work is all you are.
KEEP having a life, a real energetic life.

LOVE the journey, not only the destination. Turn off your cell phone.
KEEP still. Be present. Be generous and do well and do good.

REMEMBER that people that spend money on experiences are happier than those who spend it on material things.
SCHOOL never ends. The classroom is everywhere, so keep learning.

MAKE light of your troubles and let them not distress us.
ALWAYS stay open minded, stay hungry.

STAY a humble damn good looking pirate and be a surfer in heart and mind even if you cannot surf at all.
IT keeps you mentally healthy and young. And makes you grow old and full of joy.

POSITIVE minds connect with everybody. Relax and grow.
JUST do it and begin.

#hardloper #padel #snowboarding #eeuwigeclubber

Charly Heusschen

Club Atelier is opgericht door Charly Heusschen (CEO/CMO en Founding Partner). Dingen die hij nog niet gedaan heeft onder de knie zien te krijgen, dat motiveert hem. Van niets naar iets geeft de kick. Charly heeft een achtergrond in reclame en internationale sport- en muzieksponsoring. Het leven als expat in Barcelona, Lissabon en Zagreb en ervaring in de mode en maak industrie, transformatie en performance management van teams, inspireerde tot de ontwikkeling van Club Atelier: de plek om je vrij te voelen en vooral waar iedereen zichzelf mag zijn.

Scroll down
#bokser #grenzeloos #leest1artikelperdag
Scroll down
#fietser #retail #italiefanaat #sparta #melomaan
Scroll down
#superstar #puur #humble
Scroll down
#apenkooi #health #sporty
Scroll down
#talent #creative #online
Scroll down
#proudchef #passie #notaverage

Rob Jansen

Chef Rob sjeft de hele keuken brigade over alle locaties. Met de gigantische terrassen en capaciteit is zijn organisatie talent, rust en gevoel voor creatief koken aanstekelijk. Rob doet zijn oude Saab Cabrio nooit meer weg. Verwacht niet your average cooking bij Club Atelier. Marketing vindt Rob net zo belangrijk als het koken zelf. Daarbij geldt dat alles uiteraard van uitstekende kwaliteit en lekker is, maar de sfeer is vooral ongecompliceerd en gezellig. Het hele keuken team ademt dit en is altijd flexibel.

Scroll down
#vuur #veelzijdig #warmbad

Marlena Rodriguez Ramos

Eigenlijk vinden we haar ons fotomodel. Marlena is nog druk bezig met haar studie, maar tegelijkertijd veelzijdige spil in het web en steun en toeverlaat voor het hele team. De hele social media kalender en influencer partnerships coördineert Marlena met veel vurige passie. Ze ervaart dagelijks dat het bij Club Atelier een warm bad is maar dat je ook wel in het diepe moet durven te springen. Haar plek heeft ze meer dan verdienstelijk veroverd.

Scroll down

Refuse to choose

Atelier is the cool club. Een kameleon. Verandert van gedaante op gepaste tijden: business by day, clubbing by night. Het is de gevarieerde mix van: werken, feesten, sporten, ontspannen, spelletjes, muziek, kinderfeestjes, credible housefeesten en bruiloften. Atelier is een soort eco-systeem. Het is het allemaal. Refuse to choose.

Funky Design

We spice things up. Soms is niet kiezen een keuze: refuse to choose. Laten we er een feest van maken met elkaar. Atelier is de Urban Woodstock. Een soort stadsstrand. Wij houden van vorm, mooie dingen en mooie mensen.

Unexpected

Atelier daagt het conventionele uit. When everybody zigs, Atelier durft het aan om te zaggen. Atelier is disruptive, verrassend, plezierig eigenwijs zonder ooit arrogant te zijn.

Aardig, positief, van en voor iedereen

Iedereen is welkom bij Atelier. Want iedereen is mooi en bijzonder. We vieren het leven, want het duurt echt maar even. Van Creative Suit tot Corporate Suit. Jong, oud. Zwart, wit. Als er maar pit in zit :-). De extra mile is waar we voor gaan. Altijd. Flexibel en fris gaan we ieder avontuur aan.

Combineer

Atelier is werk, horeca, sport (kijken), PlayGround voor kids, retail, events en festival, creativiteit, cultuur, lezingen en alles wat je maar kan en wil bedenken. Alles is mogelijk. Een wit vel. En kleur jouw Atelier in: fuck it. Let’s claim FlipFlopDay.

10 CLUB ATELIER RULES

1. Neem jezelf niet zo erg serieus. Serieus.

Bij de Club is elkaar knuffelen en ook in de maling nemen behoorlijk essentieel. Niet jezelf zo serieus nemen. Je werk en het servicen van de gasten uiteraard wel.

2. De 1 – 2 – 3 – regel

Als je iets niet in een simple 1-2-3 ABC kan uitleggen is het misschien een te ingewikkeld idee. We proberen complexiteit zo goed mogelijk terug te brengen tot simplicitiy.

3. Fiets als een kind / Begin

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Gewoon beginnen en een can do mentaliteit en leren. Een kind heeft ook leren fietsen toch?

4. Mensen

Power to the people. Het draait en spint om de mensen die het doen, proeven, ruiken en verkopen. Mensen, collega’s en partners zijn onze allerbelangrijkste asset.

5. Geld is (niet) alles

Onze haat liefde verhouding. Met geld maak je geld. Zeker. Wij ook. Willen we ook, om zo leuke dingen te kunnen doen. Makkelijk zat. Maar ook zonder (veel) geld kun je juist compact en heel vindingrijk zijn.

6. Focus op / slash /

Wij hebben meerdere interesses en omarmen de veelzijdigheid en het én, én. Business by Day, Clubbing By Night. Het gaat allebei samen.

7. Crash – Burn – Shine

Een keer flink op je bek gaan en je flink veel au doen is nodig. Je leert ervan en het maakt het shinen erna des te fijner. Hard work, sweat and tears pay off.

8. Offline en Disconnect / Vitaliteit

Work hard, live hard, play hard. Club until you drop. Zeker. Wij zijn er niet vies van. Maar balancer het uit. Zorg goed voor jezelf. Ga af en toe even uit. Disconnecten Offline om je batterij te rechargen is essentieel. Bewegen en vitaal zijn is ook ons ding.

9. Speel de bal altijd rond

Als de bal rond gaat verandert de spelsituatie. Een uitzichtloze situatie is er dus nooit. Doorgaan. Soms met kleine stapjes betekent grote vooruitgang. It is all a mindgame.

10. Plezier

Zonder een traan geen lach. Huilen van het lachen en over elkaar heen rollebollen van plezier werkt aanstekelijk voor onze drive en dat van onze gasten, friends and family.